fbpx
Velkomstkampagne
Fri fragt på ordrer over 499,-
HISTORIEN BAG

Buksetrolden

Dybt inde i en eventyrlig skov, i en fortryllet hule, bor Buksetrolden. Han er en mystisk og venlig skabning, som er sat i verden for at hjælpe børn med at blive blefri, på en helt særlig og magisk måde.

Når tiden er inde, og barnet er klar til at sige farvel til bleen, hidkaldes Buksetrolden. Han vogter over barnet med kærlig opmærksomhed, og følger nøje med i, hvordan belstoppet  skrider frem. Som en form for opmuntring og støtte skriver Buksetrolden søde og hjertevarme breve til barnet, der fylder det med håb og mod.

Buksetrolden repræsenterer ikke kun en støtte i overgangen fra ble til bukser, men er også en kilde til magi og eventyr, der giver barnet en følelse af stolthed og triumf. Belønningsskemaet, der følger med Buksetroldens besøg, markerer en vigtig milepæl i barnets udvikling og illustrerer dets mod og vedholdenhed.

For at lette rejsen og støtte dit barn gennem overgangsperioden, har vi sammensat en særlig æske fyldt med magiske remedier. Med æsken følger personligt skrevne breve fra Buksetrolden til dit barn. Ønsker du kun brevene fra Buksetrolden, tilbyder vi også en PDF-version.

Nederst på siden finder du en række tilkøbsprodukter, der bidrager til at gøre besøget fra Buksetrolden endnu mere magisk og mindeværdigt.

Glæd dig til at støtte og opmuntre dit barn, på rejsen sammen med Buksetrolden.

Natasja & Tina

Start familietraditionen i dag

Et magisk besøg fra Buksetrolden

Mange forældre glæder sig til at vinke farvel til bleerne, men vejen dertil kan ofte være svær og uoverskuelig – for hvordan griber man det bedst an?

Det er lige præcis det  Buksetrolden hjælper med. Her får I et magisk overgangsritual, som hjælper jer godt på vej til at blive blefri. 

119,00 kr.

Sign-up til vores nyhedsbrev og spar 20 % på vores hjælpepakker og print selv pdf´er. 

Samler hele familien til højtlæsning og skaber nærvær, hygge og barndomsminder.

Håndtegnede illustrationer klar til at farvelægge.

BLIV BLEFRI MED HJÆLP FRA

Buksetrold-æsken

De fleste børn stopper med at bruge ble om dagen, når de er et sted mellem 2 og 3 år gamle. Mange forældre glæder sig til at vinke farvel til bleerne, men vejen dertil kan ofte være svær og uoverskuelig – for hvordan griber man det bedst an.

Æsken og dens indhold er tænkt som et magisk overgangsritual, som hjælper jer godt på vej til at blive blefri.

300,00 kr.

Tilkøbsprodukter til buksetrolden

Indkøbskurv