fbpx
Velkomstkampagne
Fri fragt på ordrer over 499,-
VORES HISTORIE

A Dash of Magic

For at sælge magi er du nødt til at leve og ånde det. Føle det i hver eneste fiber i kroppen. Fuldt ud. Og det gør vi. Forestil dig en verden fuld af muligheder, magi og kreativitet, med et strøg a magi – Det er A Dash of Magic!

Du har sikket engang troet på både nisser, Tandfeen og Julemanden. Selv om det er længe siden, kan du sikkert godt huske den følelse af spænding og begejstring som hørte den slags besøg til. 

Fos både Natasja og Tina, var det specielt spændingen over hvad der mon lå i julesokken den efterfølgende morgen, eller bekymringen om hvorvidt Tandfeen mon huskede at hente tanden i løbet af natten, som holdt dem vågne som børn. Andre gange handlede det mere om at forsøge at holde sig vågne, i håbet om at se det magiske væsen som kiggede forbi.

Desværre lykkedes det dem aldrig, men alligevel var spændingen og glæden lige stor, hver gang der var udsigt til et magisk visit, og hverken Natasja eller Tina glemte nogensinde følelsen og glæden ved barndommens magi.

Ideen til breve fra Nissen opstod da Tinas søn var lille. Han led af kolik og Tina af en svær fødselsdepression. Midt i alle tårerne, smerten og desperationen søgte Tina tilbage til sine egen barndoms glade minder og besluttede sig for at skabe lys og håb gennem de eventyrlige væsner, der havde bragt hende selv så meget glæde som barn. Når en tur i skoven blev for svær, fangede hun sin lille søns opmærksomhed, ved at vise ham de mange huller mellem træernes rødder og fortalte historier om skovfolket der levede der. En sky af mælkebøttefrø som svævede i en lysning, blev til feer som dansede i sollyset og de store skræppeblade blev til naturens parasoller, som hendes søn stolte stavrede afsted med i strakt arm.

Da julen nærmede sig, fandt Tina ro og glæde i at skrive og illustrere breve fra Nissen til sin søn. Brevene fortalte om Nissens magiske liv på loftet og om hans mange gøremål og eventyr. Hver dag i december hentede de sammen brevet i sokken og læste det højt. Brevene blev til et dagligt lyspunkt, som selv Tinas mand med glæde tog del i og som december skred frem, blev magien i brevene den helende kraft familien havde brug for. En tradition var født og hvert år til december, flyttede Nissen igen ind og leverede daglige breve, til stor glæde for både Tinas søn og siden også hans lillesøster.

Med hjælp fra Natasja, blev brevene i 2016 samlet og sat til salg med overskriften Magiske breve fra Nissen… for brevene er ikke bare almindelige breve. De er fulde af barnetro, magi og eventyr. Den samme magi som har holdt barnetroen og glæden i live i mange år hjemme hos Tina og hendes familie.

Mange tusind forældre har sidenhen købt og glædet sig over brevene sammen med deres børn. Tilbagemeldingerne har været fulde af glæde og varme: ”Takket være jer og jeres arbejde, bringer I mange hygge og julestunder til mange hjem”, ”Ungerne elskede brevene og snakker om, at de glæder sig til at se om nissen igen i år efterlader breve. ” og ”Det er uden tvivl de bedste julehistorier og mine børn snakker stadigvæk om brevene fra forrige år. ”

Sammen har Tina og Natasja efterfølgende udviklet breve og magiske produkter fra både Tandfeen, Julemanden, Påskeharen, Suttefeen og Buksetrolden og skabt et univers, som gør alle barndommens små og store øjeblikke magiske.

Deres store håb er, at brevene kan blive et skattet minde om barndommens bedste eventyr, for mangle flere børnefamilier i fremtiden.

Kontakt os

VI står altid klar til at hjælpe dig.
Så sende os en mail med dine spørgsmål

Rosenvænget 31, 9400 Nørresundby

Rosenvænget 31, 0400 Nørresundby

KONCEPTET

Når man lever og ånder for magi

De fleste af os har et eller flere minder fra vores barndom, som vi gang på gang genbesøger og som bringer varme og glæde. Det kan være smagens og duften af farmors klejner, som blev serveret sammen med et stort knus, eller varme sommerdage hvor man legede og lo særligt meget. Disse barndomsminder bliver en dyrebar skat, som minder os om hvor magisk det er at være barn.

I ungdomsårene glemte vi måske lidt alle de gode minder, indtil den dag vi selv blev forældre. Pludselig var der ikke noget vigtigere, end at skabe en god barndom fuld af minder for vores egne børn

Men tiderne ændrer sig og de fleste forældre i dag, løber maraton for at følge med -og så kan det pludselig virke uoverskueligt at presse kvalitet og hyggetid ind i hverdagen. Det besluttede vi for at gøre noget ved.

Vores mission er, at gøre det let for forældre at lege og skabe kvalitetstid sammen med deres børn. Vi har derfor gjort det muligt for alle danske forældre at købe alt hvad de skal bruge for at give deres børn en magisk oplevelse.

Ud over breve fra Nissen, har vi også udviklet produkter fra Julemanden, Påskeharen, Tandfeen, Buksetrolden og Suttefeen. Løsninger der er lette og ligetil for forældrene og som samtidig skaber nærvær og kvalitetstid for hele familien. Det er er nemlig lige præcis når forældre og børn sammen oplever glæden ved fælles leg og fantasi, at magien og barndomsminderne får lov til at blomstre.

Den vigtigste investering i livet, er trods alt den tid vi investerer i vores børn!

MERE END 16.000 GLADE KUNDER

Vores glade kunder

Magisk stemning og anbefaling

“A dash og magic kan skabe en magisk, fortryllende og eventyrlig stemning for store og små. Især med deres nissebreve og gode ideer til nissedrillerier. Min datter på 7,5 har fået nissebreve i 5 år og hele familien går all in på at skabe en hyggelig stemning om nissen og alle hans drillerier. Vi elsker at kunne gøre juletiden og andre højtider lidt mere magiske”

Jane Østergaard Davidsen
Magi og traditioner, som vil huskes i mange år

“Det gamle detvier og servicen er fantastisk! De laver de fineste nissebreve, der får fantasien hos børnene til at blomstre.. De har nisseudstyr, så Nissen bliver endnu mere autentisk.. Det skaber julehygge, minder og nærvær i en travl tid! Klar anbefaling herfra..”

Camilla Beyer Sørensen
Nissebreve

“Igen i år, gør vi brug af nissebreve fra adashofmagic. Det er 3-4 år vi bruger dem, og jeg er lige begejstret hver gang. De er simpelthen så gode. Mine drenge på 7,5 år og 4 år elsker hver morgen at få læst en lille nissehistorie, det er virkelig et højdepunkt HVER dag 🙂 Der er mange forskellige muligheder på deres side, og til forskellige aldersgrupper. En mega stor anbefaling herfra”

Kristine Bine Hansen

Magic Made Easy !

Indkøbskurv