fbpx
Løvens hule
Spar optil 20% ved tilmelding til nyhedsbrev - fri fragt på ordre over 700,-

Løvens Hule Pressemeddelelse

Hent og læs pressemeddelelsen om vores deltagelse i løvens hule. Find ligeledes et link til pressebilleder lige herunder.

PRESSEMEDDELELSE

PRESSEBILLEDER

For mere information kontakt

Presseansvarlig:
Nikolaj Sabro: 50553296 / ns@nicolaisabro.dk

Stiftere af A Dash of Magic:
Direktør, Tina Hare Andersen: 28533305 / tina@adashofmagic.dk

Direktør, Natasja Jacqueline Winther Andreasen: 42663031 / natasja@adashofmagic.dk

Investorer:
Morten Larsen
Nikolaj Nyholm

LØVENS HULE

Så du os i TV?

Vi har været på en vanvittig rutsjebanetur, siden vi en varm sommerdag i august, gik ned af trappen i Løvens Hule og nervøst stillede os foran de fem løver. Heldigvis forsvandt nervøsiteten hurtigt og vi havde en fest under optagelserne, mens vi fyldte Løvens Hule med familievenlig magi.

Vi fik både vist vores magiske kasser til børn fra Nissen, Tandfeen, Påskeharen, Suttefeen og Buksetrolden frem (Sidstnævnte mente Anne Stampe at Nikolaj Nyholm havde siddet model til), sammenlignet os selv med Julemanden og givet eksempler på nissemagi til jul … Allerede efter 20 minutter fik vi det første bud fra Nikolaj Nyholm -Måske han alligevel kunne se ligheden og følte en vis tilknytning til Buksetrolden? Kort efter sluttede Morten Larsen sig til.

Det var en gennemført fantastisk oplevelse og vi er stolte af at kunne gå derfra med dobbelt op på både investering og det ultimative team af løver.

Nu glæder vi os til vores livs hidtil vildeste eventyr… nemlig at skabe nærvær og magi for endnu flere børnefamilier – Både i Danmark og resten af verden!

Du kan læse om hele oplevelsen her:

Indkøbskurv