fbpx
Velkomstkampagne
Fri fragt på ordrer over 499,-
HISTORIEN BAG

Påskeharen

Påskeharen er en sjov og lodden fyr, som besøger familier verden over hvert år til påske. Har man været sød, kommer han forbi med lækre påskeæg og et personligt brev. Han er lidt drillesyg og kan godt finde på at gemme æggene og 1 2 3, så går den store æggejagt.

Påskeharen er med til at fejre forårets kommer og skaber liv og glade dage hjemme hos jer.

Påskeharen repræsenterer ikke blot forårets komme, men skaber også hygge og magiske øjeblikke – Minder for livet. Med sin tilstedeværelse er han med til at skabe en magisk påske og gøre påskeoplevelsen uforglemmelig for alle, store som små.

For at gøre det nemt for jer at skabe et hyggeligt, sjovt og magisk besøg fra Påskeharen til jeres børn, har vi sammensat en særlig æske fyldt med alle de nødvendige elementer der skal til, for at gøre besøget ekstra magisk. Æsken inkluderer personligt skrevne breve fra Påskeharen. Ønsker I kun brevene, tilbyder vi også en PDF-version

Nederst på siden finder du forskellige tilkøbsprodukter, som er med til at gøre besøget fra Påskeharen endnu mere magisk. 

Glæd jer til en magisk og eventyrlig oplevelse med Påskeharen!

Natasja & Tina

Start familietraditionen i dag

Et magisk besøg fra Påskeharen

129,00 kr

Brevet fra Påskeharen er ikke et bare almindeligt brev – det er en oplevelse! Brevet er fuldt af eventyrlige og personlige detaljer, som med sikkerhed gør oplevelsen magisk.

Ud over brevet får du også en guide og poster til årets sjoveste æggejagt,  som kan laves  så den passer præcis til jer – alt sammen lige til at printe ud og bruge, når det passer dig!

Sign-up til vores nyhedsbrev og spar 20 % på vores hjælpepakker og print selv pdf´er. 

Samler hele familien til højtlæsning og skaber nærvær, hygge og barndomsminder.

Håndtegnede illustrationer klar til at farvelægge.

FÅ EN MAGISK PÅSKE OG HYGGELIG ÆGGEJAGT MED

Påskehare-æsken

De fleste børn elsker at få besøg af påskeharen. Forventningen om lækre påskeæg og en personlig hilsen, kan få selv den mest dovne til at komme ud af fjerene og afsted på den store æggejagt.

Lad os hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig påske. Vi har gjort det let for dig og samlet alt hvad du skal bruge i èn æske.

300,00 kr

Mange flere påskevarer på webshoppen

Indkøbskurv