fbpx
Velkomstkampagne
Fri fragt på ordrer over 499,-
HISTORIEN BAG

Tandfeen

I en fortryllet skov, hvor solstrålerne danser mellem træernes grønne løv, ligger feernes rige. Her holder Tandfeerne til. De er søde, små magiske væsner, som har glædet og fortryllet generationer af børn over hele verden.

Når børn mister deres første tand, bringer tandfeen trøst, håb og magi når hun erstatter tanden med en lille gave eller mønt, i ly af nattens mørke.

Men historien om Tandfeen er mere end  en fortælling om en gæst der kommer med gaver. Tandfeen symboliserer ikke kun støtte og trøst for barnet, men også en smuk overgang fra barndom til ungdom.

Vi inviterer dig til at opleve denne fortryllende tid samme med dit barn, ved at arrangere et magisk besøg fra Tandfeen. 

Vi har sammensat en særlig æske, der indeholder alle de nødvendige remedier til at gøre besøget uforglemmeligt. Æsken indhold inkluderer personlige breve fra Tandfeen til dit barn. Ønsker du kun brevene fra Tandfeen, tilbyder vi også en PDF-version.

For at fuldende denne magiske oplevelse finder du nederst på siden en række tilkøbsprodukter, der bidrager til at gøre besøget fra Tandfeen endnu mere fortryllende.

Så træd ind i Tandfeens magiske rige, hvor eventyr og drømme bliver til virkelighed. Rigtig god fornøjelse!

Natasja & Tina

Start familietraditionen i dag

Et magisk besøg fra Tandfeen

Hvordan ved Tandfeen, at dit barn har tabt en tand og hvordan sikrer du, at hun kommer forbi og henter den? Hvad mon hun skriver i det brev som hun efterlader…. Og er det mon lillebitte ligesom hun selv?

Alt det og meget mere får du svaret på i vores magiske breve fra Tandfeen,

99,00 kr.

Sign-up til vores nyhedsbrev og spar 20 % på vores hjælpepakker og print selv pdf´er. 

Samler hele familien til højtlæsning og skaber nærvær, hygge og barndomsminder.

Håndtegnede illustrationer klar til at farvelægge.

Start familietraditionen i dag

Tandfe-æsken

Det er både spændende og stort, når den første tand endelig begynder at rokke. Snart kan man se frem til at drikke af sugerør med sammenbidte tænder, suge spagetti ind gennem det nyerhvervede hul og måske endda få besøg af selveste Tandfeen.

Vi har gjort det nemlig for dig med denne æske, som indeholder alt hvad du skal bruge til et magisk besøg fra Tandfeen.

300,00 kr.

Se vores udvald af tilbehør til tandfeen

Indkøbskurv