fbpx
Velkomstkampagne
Fri fragt på ordrer over 499,-
HISTORIEN BAG

Suttefeen

Tag på eventyr i Suttefeens eventyrlig verden, Suttefeen er en magiske fe, der bringer håb og støtte til børnene i deres rejse mod at blive suttefri.

Når børnene er modige nok til at tage det store skridt og sige farvel til deres sutter, kommer Suttefeen flyvende om natten. Hun svæver lydløst ind på børneværelset, samler sutterne op og efterlader i stedet små fortryllede gaver og et hjertevarmt brev, der er fyldt med magi og opmuntring.

Denne fortælling er mere end blot et eventyr; den symboliserer det mod, det kræver at blive så stor, at man ikke længere har brug for sutten til at trøste.

Vi har gjort det let for dig at støtte dit barn på denne eventyrlige rejse, med et magisk besøg fra Suttefeen. Vi har sammensat en særlig æske, der indeholder alle de nødvendige remedier, der skal til for at gøre besøget uforglemmeligt. Æsken inkluderer et personligt brev fra Suttefeen til dit barn. Ønsker du kun brevet fra Suttefeen, tilbyder vi også en PDF-version.

Nederst på siden finder du forskellige tilkøbsprodukter, der yderligere bidrager til at gøre besøget fra Suttefeen og endnu mere magisk.

Grib chancen for at skabe uforglemmelige minder sammen med dit barn barn og Suttefeen. Rigtig god fornøjelse!

Natasja & Tina

Start familietraditionen i dag

Et magisk besøg fra Suttefeen

Hvad sker der med sutterne, når dit barn ikke længere skal bruge dem? Har du mon hørt om suttefeen? Når dit barn er parat til at stoppe med at bruge sut, er det hende som henter dem. Som tak efterlader hun det fineste personlige brev, skrevet til dit barn.

Hun sørger også for at levere en guide, som hjælper jer forældre bedst muligt gennem processen. På den måde kan oplevelsen blive så magisk som muligt.

89,00 kr.

Sign-up til vores nyhedsbrev og spar 20 % på vores hjælpepakker og print selv pdf´er. 

Samler hele familien til højtlæsning og skaber nærvær, hygge og barndomsminder.

Håndtegnede illustrationer klar til at farvelægge.

BLIV SUTTEFRI MED hjælp fra

Suttefe-æsken

De fleste børn er rigtig glade for deres sut, som både bruges til at trøste, når dit barn føler sig utryg, når der skal hygges, eller ved sovetid. Men det kan som forældre være hårdt at overvære, hvor ked af det nogle børn kan blive, de første nætter uden sut.

Æsken og dens indhold fra suttefeen er tænkt som et magisk overgangsritual, som kan hjælpe dit barn godt på vej til at blive suttefri. 

300,00 kr.

Tilkøb til Suttefeen

Indkøbskurv