fbpx
Velkomstkampagne
Fri fragt på ordre over 499,-

Blefri med breve fra Buksetrolden – Print selv pdf

Mange forældre glæder sig til at vinke farvel til bleerne, men vejen dertil kan ofte være svær og uoverskuelig – for hvordan griber man det bedst an?

Brevene fra Buksetrolden er tænkt som et magisk overgangsritual, som hjælper jer godt på vej til at blive blefri. Brevene indeholder en ”step by step” vejledning, som forklarer hvordan I gør. På den måde kan I som forældre, blive mentalt forberedte og hjælpe jeres barn på den bedst mulige måde.

Brevene og det medfølgende belønningsskema, fungerer som et positivt motivationssystem, som visuelt gør delmålene tydelige for barnet og giver det følelsen af succes. Tilsammen gør det det let for både dit barn og dig, at bevare motivation

I denne pdf får du alt hvad du skal bruge til et magisk besøg fra buksetrolden – du får:

  • En udførlig ”step by step” forældre vejledning.
  • 1 officielt brev fra troldenes blecentra til hele familien inkl. en hidkaldelsesformular.
  • 7 personlige breve fra Buksetrolden, skrevet til dit barn.
  • Belønningsskema.

Brevene tilpasses til dit barns navn og adresse. 

kr. 119,00

*
*
*
*

Andre købte også

Der er mange af vores produkter, der vil passe perfekt til at gøre besøget fra Påskeharen endnu mere magisk.
Se her hvad andre købte.

MERE END 16.000 GLADE KUNDER

Vores glade kunder

Magisk stemning og anbefaling

“A dash og magic kan skabe en magisk, fortryllende og eventyrlig stemning for store og små. Især med deres nissebreve og gode ideer til nissedrillerier. Min datter på 7,5 har fået nissebreve i 5 år og hele familien går all in på at skabe en hyggelig stemning om nissen og alle hans drillerier. Vi elsker at kunne gøre juletiden og andre højtider lidt mere magiske”

Jane Østergaard Davidsen
Magi og traditioner, som vil huskes i mange år

“Det gamle detvier og servicen er fantastisk! De laver de fineste nissebreve, der får fantasien hos børnene til at blomstre.. De har nisseudstyr, så Nissen bliver endnu mere autentisk.. Det skaber julehygge, minder og nærvær i en travl tid! Klar anbefaling herfra..”

Camilla Beyer Sørensen
Nissebreve

“Igen i år, gør vi brug af nissebreve fra adashofmagic. Det er 3-4 år vi bruger dem, og jeg er lige begejstret hver gang. De er simpelthen så gode. Mine drenge på 7,5 år og 4 år elsker hver morgen at få læst en lille nissehistorie, det er virkelig et højdepunkt HVER dag :-) Der er mange forskellige muligheder på deres side, og til forskellige aldersgrupper. En mega stor anbefaling herfra”

Kristine Bine Hansen
Indkøbskurv