fbpx
Velkomstkampagne
Fri fragt på ordrer over 499,-

Magisk Brev fra Påskeharen med Æggejagt

Et hyggeligt og magisk brev fra Påskeharen. Brevet fra Påskeharen er ikke et bare almindeligt brev – det er en oplevelse!Brevet er fuldt af eventyrlige og personlige detaljer, som med sikkerhed gør oplevelsen magisk.

Ud over brevet får du også en guide og poster til årets sjoveste æggejagt,  som kan laves  så den passer præcis til jer, samt 2  hyggelige påskeaktiviteter som hele familien kan hygge sig med – alt sammen lige til at printe ud og bruge, når det passer dig!

Lad os hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig påske.

 

kr. 129,00

*
*
*
*
*

Andre købte også

Der er mange af vores produkter, der vil passe perfekt til at gøre besøget fra Påskeharen endnu mere magisk.
Se her hvad andre købte.

MERE END 16.000 GLADE KUNDER

Vores glade kunder

Magisk stemning og anbefaling

“A dash og magic kan skabe en magisk, fortryllende og eventyrlig stemning for store og små. Især med deres nissebreve og gode ideer til nissedrillerier. Min datter på 7,5 har fået nissebreve i 5 år og hele familien går all in på at skabe en hyggelig stemning om nissen og alle hans drillerier. Vi elsker at kunne gøre juletiden og andre højtider lidt mere magiske”

Jane Østergaard Davidsen
Magi og traditioner, som vil huskes i mange år

“Det gamle detvier og servicen er fantastisk! De laver de fineste nissebreve, der får fantasien hos børnene til at blomstre.. De har nisseudstyr, så Nissen bliver endnu mere autentisk.. Det skaber julehygge, minder og nærvær i en travl tid! Klar anbefaling herfra..”

Camilla Beyer Sørensen
Nissebreve

“Igen i år, gør vi brug af nissebreve fra adashofmagic. Det er 3-4 år vi bruger dem, og jeg er lige begejstret hver gang. De er simpelthen så gode. Mine drenge på 7,5 år og 4 år elsker hver morgen at få læst en lille nissehistorie, det er virkelig et højdepunkt HVER dag :-) Der er mange forskellige muligheder på deres side, og til forskellige aldersgrupper. En mega stor anbefaling herfra”

Kristine Bine Hansen
Indkøbskurv