fbpx
Velkomstkampagne
Fri fragt på ordrer over 499,-

Sign-up til vores nyhedsbrev og spar 20 % på vores hjælpepakker og print selv pdf´er. 

Samler hele familien til højtlæsning og skaber nærvær, hygge og barndomsminder.

Håndtegnede illustrationer klar til at farvelægge.

LØVENS HULE

Så du os i TV?

Vi har været på en vanvittig rutsjebanetur, siden vi en varm sommerdag i august, gik ned af trappen i Løvens Hule og nervøst stillede os foran de fem løver. Heldigvis forsvandt nervøsiteten hurtigt og vi havde en fest under optagelserne, mens vi fyldte Løvens Hule med familievenlig magi.

Vi fik både vist vores magiske kasser til børn fra Nissen, Tandfeen, Påskeharen, Suttefeen og Buksetrolden frem (Sidstnævnte mente Anne Stampe at Nikolaj Nyholm havde siddet model til), sammenlignet os selv med Julemanden og givet eksempler på nissemagi til jul … Allerede efter 20 minutter fik vi det første bud fra Nikolaj Nyholm -Måske han alligevel kunne se ligheden og følte en vis tilknytning til Buksetrolden? Kort efter sluttede Morten Larsen sig til.

Det var en gennemført fantastisk oplevelse og vi er stolte af at kunne gå derfra med dobbelt op på både investering og det ultimative team af løver.

Nu glæder vi os til vores livs hidtil vildeste eventyr… nemlig at skabe nærvær og magi for endnu flere børnefamilier – Både i Danmark og resten af verden!

Du kan læse om hele oplevelsen her:

KONCEPTET

Når man lever og ånder for magi

De fleste af os har et eller flere minder fra vores barndom, som vi gang på gang genbesøger og som bringer varme og glæde. Det kan være smagens og duften af farmors klejner, som blev serveret sammen med et stort knus, eller varme sommerdage hvor man legede og lo særligt meget. Disse barndomsminder bliver en dyrebar skat, som minder os om hvor magisk det er at være barn.

I ungdomsårene glemte vi måske lidt alle de gode minder, indtil den dag vi selv blev forældre. Pludselig var der ikke noget vigtigere, end at skabe en god barndom fuld af minder for vores egne børn

Men tiderne ændrer sig og de fleste forældre i dag, løber maraton for at følge med -og så kan det pludselig virke uoverskueligt at presse kvalitet og hyggetid ind i hverdagen. Det besluttede vi for at gøre noget ved.

Vores mission er, at gøre det let for forældre at lege og skabe kvalitetstid sammen med deres børn. Vi har derfor gjort det muligt for alle danske forældre at købe alt hvad de skal bruge for at give deres børn en magisk oplevelse.

Ud over breve fra Nissen, har vi også udviklet produkter fra Julemanden, Påskeharen, Tandfeen, Buksetrolden og Suttefeen. Løsninger der er lette og ligetil for forældrene og som samtidig skaber nærvær og kvalitetstid for hele familien. Det er er nemlig lige præcis når forældre og børn sammen oplever glæden ved fælles leg og fantasi, at magien og barndomsminderne får lov til at blomstre.

Den vigtigste investering i livet, er trods alt den tid vi investerer i vores børn!

MERE END 16.000 GLADE KUNDER

Vores glade kunder

Magisk stemning og anbefaling

“A dash og magic kan skabe en magisk, fortryllende og eventyrlig stemning for store og små. Især med deres nissebreve og gode ideer til nissedrillerier. Min datter på 7,5 har fået nissebreve i 5 år og hele familien går all in på at skabe en hyggelig stemning om nissen og alle hans drillerier. Vi elsker at kunne gøre juletiden og andre højtider lidt mere magiske”

Jane Østergaard Davidsen
Magi og traditioner, som vil huskes i mange år

“Det gamle detvier og servicen er fantastisk! De laver de fineste nissebreve, der får fantasien hos børnene til at blomstre.. De har nisseudstyr, så Nissen bliver endnu mere autentisk.. Det skaber julehygge, minder og nærvær i en travl tid! Klar anbefaling herfra..”

Camilla Beyer Sørensen
Nissebreve

“Igen i år, gør vi brug af nissebreve fra adashofmagic. Det er 3-4 år vi bruger dem, og jeg er lige begejstret hver gang. De er simpelthen så gode. Mine drenge på 7,5 år og 4 år elsker hver morgen at få læst en lille nissehistorie, det er virkelig et højdepunkt HVER dag 🙂 Der er mange forskellige muligheder på deres side, og til forskellige aldersgrupper. En mega stor anbefaling herfra”

Kristine Bine Hansen
Indkøbskurv